Thrillerschrijversbloggen

Via twitter maakte ik kennis met Anita Terpstra en Ingrid Oonincx

 

 

 

 

 

Zij voeren een correspondentie op: thrillerschrijversbloggen en delen hierin alles wat hen bezighoudt op schrijfgebied.  Heel leuk om te lezen en leerzaam voor iedereen die zich op het schrijfpad begeeft. Herkenbaar voor beginnende schrijvers, die het vak meer dan serieus nemen. De nodige humor en relativiteit worden echter niet geschuwd.
Vandaag ben ik bij hen te gast en heb iets mogen vertellen over het zoeken naar een uitgever en waarom ik voor het genre thriller gekozen heb.

 

 

Dag sisters in crime! Hartelijk dank dat ik te gast mag zijn op jullie blog. Met groot plezier lees ik de correspondentie en grijns vergenoegd omdat ik er best veel in herken. Schrijfrituelen, wie heeft ze niet? Ik herinner me de nachten van schrijfjolijt, met de nodige glaasjes wijn achter mijn kiezen. Mijn werkkamertje zinderde van inspiratie en aanvankelijk schreef ik in het uiterste geheim, ook al was het doodonschuldig. Tegenwoordig schrijf ik ’s morgens, open en bloot. Maar de schroom blijft. Mede doordat mijn werk het publicatielicht nog niet gezien heeft, maar daar kom ik zo op terug. >>>>lees meer

UPDATE~UPDATE~UPDATE

En we hebben een brief terug!  : lees Do It Yourself van Ingrid Oonincx. Een weloverwogen en afgewogen antwoord, waarvoor grote dank.