Recensies Evenwicht

 

 

 

 

 

 

WAT ZEGGEN LEZERS OP HEBBAN?

Aanrader!*****

Spannendste verhaal dat ik sinds tijden heb gelezen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een originele en messcherpe thriller. Hoog niveau van realisme en diepgaande personages, met de juiste timing voor karakterontwikkeling.

Prachtig debuut! ****

Het is bloedspannend, het is gruwelijk en het geweld doet je tenen krommen. Het plot is compleet, alles is je nu duidelijk, en dat de laatste zin me heel breed grijnzend en hardop grinnikend het boek dicht laat slaan. Dit is waarom ik zo van de thriller hou. Prachtig debuut!

Spanning, beklemming en verbazing! *****

Moeilijk om dit boek weg te leggen, je wilt doorlezen, weten hoe het zit! Vriendinnen zijn niet altijd vriendinnen, de vijand niet altijd een vijand!

Pageturner van de eerste orde! *****

Mooie hedendaagse thema’s als gezondheidszorg, overgewicht, verliezen van overgewicht, onzekerheid en relaties komen aan de orde.

Je lichaam is je huis, je leven lang. ****

Een volwaardige thriller die je alle richtingen instuurt en later blijkt dat je het helemaal verkeerd had. Een pageturner!

 Verrassend****

 Het boek zit gewoon goed in elkaar, geen losse eindjes, geen onlogische wendingen, het klopt gewoon….

*********************************************************************************************

Karin Las: Evenwicht-Jacqueline Coppens****

Prachtig debuut!

Coppens weet wel elke keer een thrillerelement in te voegen wat je dan weer bij de les houdt. En net wanneer je denkt ik ben nu wel een klein beetje uitgekabbeld, komt me daar toch een einde, BAM!

Conclusie: Schrijfstijl: 4 Plot: 4 Psychologie: 4 Spanning: 3.5 Originaliteit: 4 Leesplezier: 4
Karin Meinen van Samenlezenisleuker

Vrouwenthrillers.nl

Heerlijke dosis spanning!

Verfrissend, het is eens wat anders, een medische thriller. Een thriller die zich dicht bij huis afspeelt en met gewone personages waardoor er veel herkenbaar is en het makkelijk is om je in het geheel te verplaatsen. Nauwkeurig uitgewerkt en met een heerlijke dosis spanning. Een prima debuut dat zeker navolging verdient!
Wendy Wenning passievoorboeken
Oordeel:

 

 

Een vlotte thriller vol suspense, met goede dialogen en goed gedoseerde spanning!

Na een moeilijke jeugd heeft Marli flink overgewicht. Het ziekenhuis waar zij op de medische registratie werkt, voert maagverkleiningen uit. Daarover wil ze meer weten. Dan ontdekt ze schokkende zaken in patiëntendossiers. De betrokken chirurg raakt in opspraak. Marli ontvangt bedreigingen en voelt zich achtervolgd. Maar door wie? Het gedrag van directe collega’s alarmeert haar. Ook is het nogal toevallig dat een man uit het verleden opduikt en contact zoekt. Behalve haar verhaal bevat het boek beschouwingen van de zieke pervert die haar bedreigt, waardoor de lezer vrij gauw weet hoe het zit, in weerwil van dwaalsporen die de auteur uitzet. Het wordt Marli, die zich verliest in haar relatie met een knappe arts, pas laat duidelijk, als de val dichtklapt. Hoe overleeft ze dit? Een vlotte thriller vol suspense, met goede dialogen en goed gedoseerde spanning. Meerwaarde is dat de auteur de ziekenhuiswereld kent. Wel bevat het boek nogal wat taalslordigheden, alsof de auteur zich niet de rust heeft gegund daar op te letten. Twee sterren in VN’s Detective & Thrillergids 2017.

Mirjam Scholten

NBD BIBLION