Recensies Omdat ik je mis

Omdat ik je mis

 

Een goed geschreven thriller met sterke personages en een spannend plot.
Linda Jansma, thrillerauteur

WAT ZEGGEN (HEBBAN)LEZERS&RECENSENTEN?

****EEN GOED OPGEBOUWD BOEK VAN NEDERLANDSE BODEM
Jacqueline Coppens bewijst met Omdat ik je mis weer hoe goed onze Nederlandse auteurs zijn. Esmee wordt op een ijzersterke manier neergezet en vanaf het begin af aan leef je mee met deze wanhopige moeder die niets anders wil dan haar dochter terug in haar armen hebben. Een goed opgebouwd spannend boek van Nederlandse bodem die een thrillerliefhebber zeker gelezen moet hebben.

***** MEESLEPEND EN VERRASSEND
Een filmisch geschreven thriller met verrassende cliffhangers en een onverwacht slot! Het verhaal slokt je op en boeit tot het eind.

*** DE WANHOOP VAN EEN MOEDER
Al bij al heeft Jacqueline Coppens een spannend verhaal neergeschreven, met de nodige actie en veel verdachte personages.

*** EEN SPANNEND VERHAAL OVER HOOP EN WANHOOP
De emotie is voelbaar. Door kleine speldenprikjes wordt je als lezer getriggerd om verder te puzzelen hoe het in elkaar steekt. En dat is mooi gedaan.

**** EEN SCHRIJFSTER OM IN DE GATEN TE HOUDEN
Ik merk dat Jacqueline ten opzichte van haar debuut een ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dit boek is van het begin af aan spannend en niet weg te leggen. Kortom een echte aanrader en een schrijfster om in de gaten te houden. 4,5 ster van mij.

**** MISSEN TOT OP HET BOT
De schrijfstijl van Jacqueline is lekker om te lezen, bijna filmisch, en ik bleef maar bladzijdes omslaan om maar meer te weten te komen’

**** EEN BIZAR EN ORIGINEEL EINDE
Jacqueline Coppens heeft met Omdat ik je mis een heerlijke, spannende thriller geschreven met een bizar en origineel einde dat je niet ziet aankomen.
Vrouwenthrillers

**** OVER DE STRIJD VAN EEN DAPPERE MOEDER
De schrijfstijl van Coppens is vlot, beeldend en meeslepend en ze weet een nachtmerrieachtig scenario te scheppen. De constructie van het verhaal zit goed in elkaar. Ik had even nodig had om ‘in’ het verhaal te geraken, maar toen Coppens mij eenmaal te pakken had, liet ze ook niet meer los.
Hanneke Tinor-Centi.

**** WAT EEN EINDE!
Vanaf de eerste letter is het direct weer thuiskomen in de eigen stijl van Coppens. De wijze van brengen zit weer vol eigen gewoontes, de details zijn weer mooi uitgebalanceerd, en je ziet het allemaal met gemak voor je. Het spanningslevel voert continu een brommende ondertoon en de nadruk ligt op een prachtige manier op de personages. Op de juiste momenten geeft Coppens het verhaal een flinke duw, en helemaal richting einde zit de vaart er lekker in. Over de afronding gesproken: Oi oi oi wat een eind. Wat een originele en onvoorziene twist! Thrillergevoel ten top.
Karin Meinen Samenlezenisleuker