Omdat ik je mis: thriller

29 JUNI 2019

 


Omdat ik je mis
gaat over de vermissing van een vierjarig meisje en hoe de impact is op huwelijk en gezin wanneer er na vier jaar nog geen enkel teken van leven is gevonden. Hoe de hoop de moeder langzaam tot wanhoop drijft totdat er op een dag een vermist meisje na vijf jaar levend wordt teruggevonden, maar er tevens in hetzelfde weekend opnieuw een vierjarig meisje verdwijnt. Alles lijkt er op te wijzen dat deze zaken met elkaar te maken hebben.

 

Recensies ‘Omdat ik je mis’

“Jacqueline Coppens bewijst met Omdat ik je mis weer hoe goed onze Nederlandse auteurs zijn. Esmee wordt op een ijzersterke manier neergezet en vanaf het begin af aan leef je mee met deze wanhopige moeder die niets anders wil dan haar dochter terug in haar armen hebben. Een goed opgebouwd spannend boek van Nederlandse bodem die een thrillerliefhebber zeker gelezen moet hebben.
Hebban ****

“Meeslepend en verrassend.
Een filmisch geschreven thriller met verrassende cliffhangers en een onverwacht slot! Het verhaal slokt je op en boeit tot het eind.

Hebban *****

“De wanhoop van een moeder
Al bij al heeft Jacqueline Coppens een spannend verhaal neergeschreven, met de nodige actie en veel verdachte personages.

Hebban ***

“Een spannend verhaal, over hoop en wanhoop.
De emotie is voelbaar. Door kleine speldenprikjes wordt je als lezer getriggerd om verder te puzzelen hoe het in elkaar steekt. En dat is mooi gedaan.

Hebban ***

“Ik merk dat Jacqueline ten opzichte van haar debuut een ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dit boek is van het begin af aan spannend en niet weg te leggen. Kortom een echte aanrader en een schrijfster om in de gaten te houden. 4,5 ster van mij.
Hebban ****

“Missen tot op het bot
De schrijfstijl van Jacqueline is lekker om te lezen, bijna filmisch, en ik bleef maar bladzijdes omslaan om maar meer te weten te komen.

Hebban ****

“Jacqueline Coppens heeft met Omdat ik je mis een heerlijke, spannende thriller geschreven met een bizar en origineel einde dat je niet ziet aankomen..
Vrouwenthrillers ****

“Over de strijd van een dappere moeder.
De schrijfstijl van Coppens is vlot, beeldend en meeslepend en ze weet een nachtmerrieachtig scenario te scheppen. De constructie van het verhaal zit goed in elkaar. Ik had even nodig had om ‘in’ het verhaal te geraken, maar toen Coppens mij eenmaal te pakken had, liet ze ook niet meer los.

Hanneke Tinor-Centi ****

“Originele en onvoorziene twist
Vanaf de eerste letter is het direct weer thuiskomen in de eigen stijl van Coppens. De wijze van brengen zit weer vol eigen gewoontes, de details zijn weer mooi uitgebalanceerd, en je ziet het allemaal met gemak voor je. Het spanningslevel voert continu een brommende ondertoon en de nadruk ligt op een prachtige manier op de personages. Op de juiste momenten geeft Coppens het verhaal een flinke duw, en helemaal richting einde zit de vaart er lekker in. Over de afronding gesproken: Oi oi oi wat een eind. Wat een originele en onvoorziene twist! Thrillergevoel ten top.

Karin Meinen – Samenlezenisleuker *****

“Een goed geschreven thriller met sterke personages en een spannend plot.
Linda Jansma, thrillerauteur ****