Redactie

Wilt u nog meer plezier ondervinden tijdens het schrijven van uw eigen verhaal en heeft u een creatieve blik nodig? Dan ben ik u graag van dienst met het redigeren van uw verhaal, manuscript of biografie. Het gaat erom wat u wilt vertellen.

Intensieve redactie

Dit betekent samen werken aan de plot, de verhaalopbouw, de personages en natuurlijk de spanning. Als ervaren auteur begeleid ik u in het proces naar volwaardig en creatief schrijverschap.

Eindredactie

Uw manuscript is klaar, maar u zoekt iemand die de puntjes op de i zet, voordat u het naar de uitgever stuurt. Ik bied u een extra blik voordat de uitgever ermee aan de slag gaat.

Proeflezen

U heeft graag een paar extra ogen over wat u geschreven heeft. Graag lees ik met u mee en geef u globaal aan waar de verbeterpunten zitten. Dit betreft vooral het plot, de personages, de spanningsopbouw en de verhaallijn(en).

Schrijfcoaching

Van uw geweldige idee tot en met een heus verhaal. U bent enthousiast aan het schrijven, maar u zoekt nog iemand die u tijdens het schrijfproces begeleidt. Dat kan op verschillende manieren. Hoe we dat gaan vormgeven en wat u daarvoor nodig heeft, bespreken we aan de hand van uw wensen.

Een combinatie van bovenstaande is uiteraard mogelijk. Hebt u een ander idee, en wilt u graag advies over mijn diensten? Neem voor een oriënterend gesprek contact op via het contactformulier of bel: 0646723313. Een afspraak op locatie kan altijd worden gemaakt. Op basis van uw wensen maak ik een offerte op maat.